Haluamme tutustua sinuun!

Meille sinä olet tekemisemme tarkoitus. Autamme ihmisiä arjessa ja työelämässä voimaan paremmin. Olemme hyvinvoinnin moniottelijoita ja haluamme auttaa sinua näkemään itsessäni ne asiat, joilla voit kasvaa parhaaseen mittaasi.


Tuija Martikainen

Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä pitkään. Sen aikana olen toteuttanut työyhteisövalmennuksia ja ohjannut yritysryhmiä liikunnan sekä elämäntapamuutosten pariin. Työhyvinvointi on iso kokonaisuus ja tarkastelen sitä yksilön, työyhteisön ja rakenteiden tasolta. Olen erityisen liekeissä, kun pääsen kehittämään työyhteisön dynamiikkaa ja vuorovaikutustaitoja.

Minulla on yritysjohdon erikoisammattitutkinto ja tunnen yrittäjyyden koukerot 15 vuoden ajalta. Tämä tausta auttaa ymmärtämään, miten strategiaa tulkataan konkreettisiksi teoiksi, mitä vaatii muutosjohtaminen tai miten kehitetään positiivista asiakaskokemusta. Olen toiminut työnohjaajana (STOry) ja sovittelijana sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Olen oivalluttaja ja mahdollistaja, jolla on täysi luotto siihen, että asiakas osaa ja tietää itse moneen asiaan vastauksen. Minun tehtäväni on auttaa häntä huomaamaan erilaiset vaihtoehdot ja tarttumaan niihin, jotka tuntuvat hänestä itsestään parhailta.

Olen yksi moreTHANwork.fi- kollektiivin perustajista.

Yritys- ja yhteisövalmentaja, työnohjaaja ja työyhteisösovittelija, Fysioterapeutti AMK, Sosiaali- ja terveysalan johtaminen ja kehittäminen YAMK-opiskelija

Yhteisöt: Suomen sovittelufoorumi, Suomen työnohjaajat (Story), More than Work, Kuntoutusyrittäjien työnohjaajaverkosto

044 – 3318668
tuija.martikainen(at)elementstudio.fi


Riikka Sabat

Missionani on hyvä, kivuton ja liikkuva elämä.

Olen liikuntaan ja urheiluvalmennukseen erikoistunut sertifioitu urheilufysioterapeutti. Parhaimmillani olen apunasi erilaisissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa sekä elintapamuutoksiin tähtäävissä tavoitteissasi. Erityisesti vahvuuksiani ovat kehonhallintaan ja ominaisuusharjoitteluun liittyvä harjoittelun ohjelmointi, kokonaiskuormittumisen hallinta sekä kivun hoito. Fysiikkavalmennan sekä nuoria että työikäisiä, jokaista omista lähtökohdista ja yksilöllisiä tavoitteita kohti!

Työelämälle tarjoan palveluita kliinisen fysioterapian lisäksi valmennuksen ja liikkuvaan työpäivään tähtäävän sparrauksen muodossa. Parhaimmatkaan harjoitus- ja työskentelyvälineet eivät riitä, jos ihmiset eivät innostu ja sitoudu toteuttamaan omaa liikkuvampaa arkeaan. Tämän muutoksen toteuttamisessa haluan olla mukana.

Monipuolisen fysioterapian ja liikunta-alan täydennyskouluttautumisen lisäksi olen Liikunnan ja urheiluvalmennuksen asiantuntija (YAMK) ja tällä hetkellä opiskelen ammatilliseksi opettajaksi.

Fysioterapeutti (YAMK), sertifioitu urheilufysioterapeutti, valmentaja, pilates-, SPS- ja syvävenyttelyohjaaja, Johtamisen erikoisammattitutkinto

Yhteisöt: Suomen Urheilufysioterapeutit ry SUFT, Suomen Valmentajat ry, Suomen Spiraalistabilaatio yhdistys

040 – 7187692
riikka.sabat(at)elementstudio.fi

Minna Karppinen

Uskon, että se, mihin energia suuntautuu, kasvaa. Pitkä työkokemus vähittäiskaupan ja kansainvälisen kiinteistöjohtamisen alalta, markkinoinnin ja brändinrakentamisen, sekä liikunnan ja terveyden edistämisen parissa antavat perspektiiviä monenlaisiin tilanteisiin. Olen innostava ja kannustava esiintyjä, rakastan luovia ratkaisuja, innostun ihmisistä ja tarinoista. Näen kokonaiskuvan ja käytännön toimenpiteet, jolloin puhe ei jää leijumaan.

Verkostoni on laaja- ja monialainen, kynnys poikkitieteellisiin ratkaisuihin on todella matala. Vuosien varrella olen osallistunut useisiin globaaleihin johtamiskoulutuksiin ja toiminut niissä myös fasilitoijana. Lähellä sydäntäni on myös viestintä- ja esiintymiskoulutus yksilöille ja yhteisöille sekä mentorointi erityisesti ammatilliseen kehitykseen liittyen. Koulutan erittäin sujuvasti suomeksi tai englanniksi.

Uskon elämän mittaiseen kasvumatkaan, jossa ikä ei ole rajoite tai hidaste. Haastan etsimään vahvuuksia, joiden olemassaoloa ei vielä edes tiedosta. Rohkaisen pieniin tai isoihin askeliin, jossa tärkeintä on matka, ei päämäärä.

Business coach (ICF), ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach) , kauppakeskusjohtaja, HHJ, Johtamisen erikoisammattitutkinto, kaksosten äiti, Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen YAMK-opiskelija

0400 – 668 335
minnasisko.karppinen(at)gmail.com

Sirkku Valve

Missioni on keskittyä tietoisesti kuulemaan ja kuulla sanomaasi.

Olen peruskoulutukseltani erikoissairaanhoitaja (psykiatria erikoisalanani). Osaamistani olen täydentänyt mm. kouluttautumalla voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi, Depressiokouluohjaajaksi ja -ohjaajien kouluttajaksi. Ryhmien ohjaamisessa käytän edellä mainittujen oppien lisäksi ryhmäanalyyttisen ryhmäohjaajakoulutuksen sekä kognitiivisen terapiamenetelmän oppeja.

Vahvuutenani on pitkä työkokemus psykiatriassa sekä laitos- että avohoidossa niin yksilö- kuin yhteisötyössä ja esimiestehtävissä. Olen toiminut erilaisissa mielenterveys- ja päihdetyön kehittämis- ja rakennushankkeissa jalkauttaen aktiivisesti niiden antia käytäntöön. Olen rohkeasti ja luovasti levolliseen läsnäoloon tietoisesti asettuva lappilainen ammattilainen. Luonnossa liikun paljon, useimmiten kameran kanssa.

Minulla on Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET), Neuropsykiatrisen valmentajan tutkinto sekä ADHD- ja Diva-haastattelumenetelmäosaamista, Palvelumuotoilun erikoisammattitutkinto sekä Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT) sekä erilaisia Työelämän päihdeneuvoja-koulutuksia.
Toimin tällä hetkellä Lapin hyvinvointialueella Kaakkoisen alueen alueellisissa palveluissa mielenterveystyön yksiköissä osastonhoitajana sekä toiminimelläni koulutan ja työnohjaan yksilöitä ja yhteisöjä eri puolilla Lappia.

Työnohjaaja, erikoissairaanhoitaja, Johtamisen ja palvelumuotoilun erikoisammattitutkinnot, valokuvaajan ammattitutkinto

Yhteisöt: Lapin Sairaanhoitajat ry:n hallitusjäsen, Balanssi ry:n hallitusjäsen

040 – 743 3630
sirkku.valve(at)gmail.com


Pipsa Vienola

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, Fisaf personal trainer ja pilatesohjaaja. Olen toiminut erilaisten ryhmien ohjaajana Kuopion seudulla pian 20 vuotta.

Aloitin tarkkojen kehonhallintamenetelmien ja pienryhmävalmennuksen yrityksemme ensimmäisissä tiloissa Torikadulla vuonna 2008. Kannan ylpeydellä vuosien varrella kertynyttä ammattaitaitoa, joka karttuu edelleen koulutusten avulla ja asiakkaitteni parissa itseäni kehittäen.

Viimeisimpinä vuosina olen toiminut Elemental Valmennuksella niin fysioterapeuttina, valmentajana kuin ryhmäohjaajana. Näihin vuosiin sisältyy myös pätevöityminen SPS-ohjaajaksi(spiraalistabilaatio) ja fysioterapian osalta osaamisen päivitys Fysio Somatic -koulutuksessa Jarmo Ahosen johdolla. Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti Pohjois-Savon hyvinvointialueen fysioterapeuttina ja Elemental Valmennuksella minut löytää kehonhuoltolajien tunti- ja kurssiopettajana.

fysioterapeutti, pilatesohjaaja, spiraalistabilaatio-ohjaaja, valmentaja

pipsa.vienola(at)elementstudio.fi