Kohti parempaa elämää

Road to Better Life -palvelu on sinun mahdollisuutesi muuttaa elämäsi terveemmäksi ja täysipainoisemmaksi. Takaamme, että me olemme läsnä jokaisella askeleellasi kohti parempaa hyvinvointiasi.

Road to Better Life on muutosprosessi, johon sitoutumalla saavutat tavoitteitasi. Kokonaisvaltainen paketti antaa työkalut ja vertaistuen elämäntapojen muuttamiseen ja ennen kaikkea siihen, että voit hyvin. Terveydenhuollon ammattilaisten avustuksella tavoitteet ovat järkeviä ja niiden toteuttamiseksi laaditaan henkilökohtainen suunnitelma. Matkalla kohti tavoitteitasi sinua tuetaan ja ohjataan. Sen vuoksi tulokset ja muutokset elintavoissa ovat suuremmalla todennäköisyydellä pysyviä.


Myönteinen muutosprosessi

Road to Better Life on 8 portainen matka kohti kestävämpää, voimakkaampaa ja terveempää minua. Matkan aikana on tarkoituksena oppia uusia toimintatapoja sekä löytää itsestään käyttämättömiä voimavaroja. Matkaa voidaan käydä kaksistaan fysioterapeutin kanssa tai pienryhmässä. Ryhmässä jokainen porras kestää 1-2 tapaamiskertaa. Yksilöterapiassa jokaisella portaalla vietetään aikaa sen verran kuin on tarpeen.

Road to Better Life sopii mihin tahansa muutostarpeeseen, jossa fysioterapeutin ammattitaito on avuksesi. Halusitpa sitten parantaa terveyttäsi elintapasairauden kanssa, saavuttaa kivuttomamman tai liikunnallisemman elämäntyylin tai edistää urheilu-uraasi, tämä on sinun mahdollisuutesi!


Joustavasti lähi- tai etätapaamisina

Muutoksen tukena sekä yksilö- että ryhmämuotoisessa prosessissa käytämme tietoturvallista Navisec Health -alustaa. Sen avulla voit viestiä terapeuttisi ja ryhmäsi muiden osallistujien kanssa ja saat tehtäviä sekä ohjeita omatoimiseen työskentelyyn. Kaikki samasta paikasta, sillä myös suojatut videotapaamiset tapahtuvat täällä.

Studiomme monipuoliset harjoitusympäristöt ja fysioterapiatilat mahdollistavat lähitapaamisten aikana erilaiset mittaukset, harjoittelun ja tarpeen vaatiessa myös manuaaliterapiaa ja muita hoidollisia toimenpiteitä.

Road to Better Life -prosessi käynnistyy aina henkilökohtaisella Terveyden ja hyvinvoinnin kartoituksella (89€). Tapaaminen ei sido sinua vielä muuhun, kuin selvittämään terveydentilaasi. Kartoituksesta saat fysioterapeutin suositukset siitä, miten sinun olisi paras edetä terveytesi edistämiseksi. Voit varata ajan valitsemallesi fysioterapeutille milloin tahansa. Hänen suosituksen ja yhteisen päätöksenne perusteella voit jatkaa joko ryhmään tai henkilökohtaisella kokonaisuudella. Road to Better Life -prosessin voi toteuttaa myös kokonaan etätapaamisina.

Varaa aika ensimmäiseen tapaamiseen

Terveyden ja hyvinvoinnin kartoitus

89€

Tämän 75min pituisen kartoituksen avulla saat arvokasta tietoa itsestäsi ja yksilölliset neuvot fysioterapeutiltasi terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Saat mukaasi fysioterapeutin laatiman suosituksen ja yhteenvedon juuri sinulle sopivista toimenpiteistä.

Road to Better Life 3kk

330€ / kk (sis. alkukartoitus 89€)

Intensiivinen prosessi, jonka aikana tapaamiset n. kerran viikossa. Lisäksi muutosprosessin harjoitteet, harjoittelun ohjeet, ohjelmointi ja tapaamisten välinen kommunikaatio Navisec Health -ympäristössä.

Road to Better Life 6kk

180€ / kk (sis. alkukartoitus 89€)

Puolen vuoden mittainen muutosprosessi, jonka aikana tapaamiset n. 2 x kuukaudessa. Lisäksi muutosprosessin harjoitteet, harjoittelun ohjeet, ohjelmointi ja tapaamisten välinen kommunikaatio Navisec Health -ympäristössä.

Road to Better Life 12kk

100€ / kk

Tämä vuoden pituinen prosessi sopii sinulle, kun haluat oman fysioterapeutin pitämään huolta itsestäsi kuukausittain. Muiden kk-pakettien sisältöjen lisäksi joka kuukausi lisätapaaminen videovälitteisesti.

Road to Better Life -prosessissa mukana ollessasi saat Element Studion muista palveluista lisäetuja!

  • Kuntosalin käyttöoikeus 24/7 vain 25€ / kk!
  • Lisäkäynnit fysioterapiassa -15€ / käynti
  • Hieronta (45min / 60min) – 10€ / käynti
 
 

”Eihän tämä nyt niin kauheaa olekaan, siis treenaaminen. En olisi uskonut, että minustakin voi tulla vielä kuntoilija!”

Road to Better Life -ryhmämuotoisen pilottikokeilun asiakas