Referenssit

Meille on tärkeää, että sen minkä teemme, teemme asiakasta varten.

Olemme tehneet yhteistyötä, hyvinvointiprojekteja ja valmennuksia jo yli 300 yrityksen kanssa. Mukana on niin pieniä kuin isompia organisaatioita yhden kerran liikuntakokeiluista monivuotisiin asiakkuuksiin. Olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä, miten olemme saaneet olla mukana luomassa hyvää oloa, jaksamista ja iloa jokaisessa näistä kohtaamisista.

Ota yhteyttä


Työporukan oma liikuntaryhmä

Element Studion tilat ja ohjaajat ovat varattavissa työyhteisöjen omille liikuntaryhmille. Vauhdikasta ja fyysisesti kuormittavaa työtä tekevälle päiväkodin henkilöstölle viikottainen kehonhuoltotunti tavoitteli sekä irtiottoa arjen pyörityksestä että tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyä ja hoitoa.

”Tunneilta on saanut sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Kiva, rento meininki. Saa olla oma itsensä ja ei haittaa, vaikka jotain ei osaa tai ei taivu. Tunti on suunniteltu juuri meidän tarpeisiin ja aina löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Ihana olla ”omalla porukalla” muuallakin kuin töissä.”

Kasarmipuiston päiväkodin henkilökunta


Tapahtuma- ja yritysyhteistyö

Toteutimme yhteistyössä asiakkaan ja tuotantotiimin kanssa Facebook live-ohjatut liikuntatuokiot kauppakeskus Matkuksen Olopuistossa.

”Riikan aamujumppa Health & Wellbeing -kampanjamme startiksi osoittautui isoksi hitiksi. Saimme asiakkailta, vuokralaisilta ja muilta kumppaneilta erinomaista palautetta rennosta ja asiantuntevasta ohjauksesta sekä luontevasta esiintymisestä kameran edessä. Kyky mukautua nopeasti muuttuvaan tilanteeseen ja taito myös ohjata eri liikevariaatioita kertoo paljon kokemuksesta asiakastyössä. Yhteistyömme tulee varmasti jatkumaan tulevaisuudessa.”

Minna Karppinen, kauppakeskusjohtaja, Matkus Shopping Center


Muanlähheiset Junttajaiset – liikunta- ja hyvinvointipäivä Junttanin henkilöstölle

Junttanin henkilöstön toiveiden ja yrityksen määrittelemien tavoitteiden pohjalta toteutimme liikunta- ja hyvinvointitapahtuman Kuopiohallilla. Päivä sisälsi erilaisia pelejä, kilpailuja, voima- ja liikkuvuusharjoittelua sekä luennot ravinnosta ja palautumisesta. Tapahtumaan  osallistui n. 150 Junttanin työntekijää.

”Element Studion järjestämä Tyhy-päivä Kuopiohallilla oli onnistunut ja porukoilla oli hauskaa. Päivässä oli monipuolisesti asiaa ja toimintaa.”

Maija Kauhanen, HR Coordinator, Junttan Oy

Voit ottaa yhteyttä myös suoraan yrittäjiimme

Työnohjaus ja sovittelu

Tuija Martikainen

Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä paras ratkaisu tarpeisiinne!
044 – 3318668
tuija.martikainen(at)elementstudio.fi

Fysioterapia ja valmennus

Riikka Sabat

Vähemmän paikallaanoloa ja enemmän liikettä!
040 – 7187692
riikka.sabat(at)elementstudio.fi