Pilates

Pilates on hellävarainen, mutta tehokas tapa auttaa kehoasi palauttamaan sen normaali, luonnollinen toiminta, voima ja liikkuvuus.

Meistä jokaisen keho on lapsuudessa ollut hyvässä asennossa ja syvien lihasten aktivoituminen on ollut moitteetonta. Nykyaikainen elämäntyyli haastaa kuitenkin näitä taitoja ja usein käy niin, että kadotamme liikkuvuutta ja lihasvoimaa yksipuolisten toiminta- ja työskentelytapojemme vuoksi. Pilates palauttaa näitä ominaisuuksia kehoosi, parantaa ryhtiäsi ja hoitaa tai ennaltaehkäisee kehon kiputiloja.

Pilates on huippuunsa kehittynyt kehonhallintamenetelmä, jonka avulla voit harjoittaa itsellesi vahvan ja tasapainoisen lihaksiston, joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Sen tulokset näkyvät ja tuntuvat suhteellisen lyhyessä ajassa, kun sitoudut harjoittelemaan säännöllisesti. Olet sitten ammatti urheilija, kuntoilun aloittaja tai vammasta kuntoutuja, Pilates tekee liikkumisesta helpompaa, tehokkaampaa ja kivuttomampaa.

Tunnit Hinnasto


Miten pääsen alkuun?

Pilates alkaa peruskurssista, minkä aikana opit paljon omasta kehostasi ja sen tämänhetkisestä tilasta. Opetuksessa käytettävät käsitteet selkiytyvät, minkä ansiosta viikkotunneilla on mutkattomampaa olla mukana. Peruskurssille tarvitset mukaasi juomapullon ja rohkeutta ottaa selvää, mistä on kyse.

Pilatesta treenataan ilman kenkiä ja joustavissa sisäliikuntavaatteissa. Et siis tarvitse uusia harjoitusvälineitä aloittaaksesi! Peruskurssilla eteneminen on rauhallisempaa, joten pitkähihainen pusero voi olla hyvä olla mukana.

Pilates vahvistaa koko kehon lihaksia, mutta erityisesti treeni kohdistuu keskivartaloon, lantion alueeseen ja hartiarenkaaseen. Tavoitteenamme on vahvistaa niin vatsa- kuin selkälihakset selkärangan ympäriltä, aktivoida pakarat toimimaan yhteistyössä keskivartalon kanssa ja parantaa olkapään ja hartian hallintaa suhteessa vartaloon. Löydät siis jo peruskurssilla lihaksia ja saat ne ehkä mukavasti kipeytymään voimaharjoittelusta!

Peruskurssin voi käydä myös yksityisopetuksessa, jos aikataulutettu kurssi ei sinulle sovi tai muuten haluat perehtyä itseesi ja menetelmään henkilökohtaisessa ohjauksessa. Pilateksen perusteet yksityisopetuksessa sisältää 2 x 45min yksityisohjausta ja 1 x osallistumisen viikkotunnille yhteishintaan 120€. Ajanvarauksen voi tehdä täältä kohdassa ”yksityistunnit”.

Varaa kurssipaikka

Kertakäynti

20€

Pilatekseen voi tulla myös kertamaksulla. Varaa paikkasi tuntikalenteristamme

10 x sarjakortti

175€

10 x sarjakortti on voimassa 90 päivää (3kk) ensimmäisestä harjoituskäynnistä.

15 x sarjakortti

255€

15 x sarjakortti on voimassa 150 päivää (5kk) ensimmäisestä harjoituskäynnistä.

Fiilis Jousto -kuukausi

110€

Säännöllinen harjoittelu tuo tuloksia. Heti, kun treenaat Pilatesta useammin kuin 1 x viikossa, kuukausihintainen asiakkuus kannattaa.

Fiilis Kesto -kuukausi

90€

Kiitämme sitoutumisesta harjoitteluun ja tarjoamme 12kk Kesto -sopimukseen etuhinnan. Hintaetu säilyy sopimuksen määräajan päätyttyäkin.

Yksityistunti

89€ / 5 x 375€

Pilatesta yksityisopetuksessa (60min)

Paritunti

59€ / henkilö

Pilateksen yksityistunti yhdessä vaikkapa ystävän tai puolison kanssa (60min)

Tilaustunti ryhmälle

Kysy tarjous!

Tilaustunnit yrityksille, urheilijoille ja kaveriporukoille

050 – 9112850
palaute(at)elementstudio.fi

Valinnan vaikeus? Autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivimman korttityypin. Varaa siis ensimmäinen harjoitustunti ja tule tunnille!

 
 

”Henkilökunta on ihanaa ja tulee kuin kotiin jumppaan tullessa. Pienten ryhmien ansiosta pystytte paremmin neuvomaan jokaista tekemään liikkeet oikein. Kun pääsen tunneille, niska ja hartiat pysyvät parempana.”

Soile 52v