Hyvinvoinnin ydin on sinussa

Meistä jokaisella on resursseja, joiden olemassaoloa emme välttämättä edes tiedosta. Sinussa on myös vastaukset, joiden avulla voit saavuttaa muutoksen. Me autamme sinua löytämään ratkaisut ja tunnistamaan omat voimavarasi. Sillä jokainen tekemäsi päätös on samalla myös hyvinvointipäätös juuri sinulle.


Strategiana hyvä elämä.

Työuran ja elämän eri vaiheissa ihmiset saattavat kaivata tukea. Kun työ tai elämäntilanne muuttuu, arki muuttuu. Joskus henkilökohtaisessa elämässä tapahtuu muutoksia, joiden aikana ja jälkeen tuki työelämässä vauhtiin pääsemiseksi tai siinä selviytymisen helpottamiseksi on tarpeen. Hyvinvoinnin kokemus kasvaa ja ihminen kehittyy sekä omien että työn tarpeiden mukana. Me Elemental Valmennuksella autamme hyvinvoinnin kumppanina arkea muuttumaan entistä sujuvammaksi, oli kyse tiimeistä tai yksilöistä.

Me olemme hyvinvoinnin ja työelämän asiantuntijatiimi. Olemme arjen tuki haasteiden keskellä ja kasvun tukena itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Olemme tehneet pitkään töitä yhdessä erilaisissa rooleissa ja autamme ihmisiä työ- ja henkilökohtaisessa elämässä voimaan paremmin. Tarjoamme työnohjausta, työyhteisösovittelua, henkilökohtaista valmennusta sekä palveluita terveyden ja fyysisen hyvinvoinnin edistämiseksi ja osaamisen kehittämiseksi. Tiimissämme on työnohjaajia, life- ja business coach, terveydenhuoltoalan ammattilaisia mielenterveyden ja fysioterapian alalta sekä osaamista liiketoiminnan, henkilöstön johtamisen ja markkinoinnin parista.


Olemme täällä sinua varten

Meidän missiomme on muuttaa yritysten toimintakulttuuria yksilö kerrallaan kohti muutosvalmista, joustavaa, hyvinvoivaa ja energistä tiimiä. Haluamme auttaa huomaamaan, että tulokset ja hyvinvointi kehittyvät käsi kädessä. Meiltä on kysytty ratkaisuja, luovuutta ja kykyä olla inhimillinen. Intohimomme on auttaa ihmisiä vaalimaan terveyttään ja olemaan tasapainossa elämän eri osa-alueiden kanssa. Olemme kokeneita ammattilaisia laajalla koulutus- ja kokemuspohjalla. Olemme itsekin kompastelleet, innostuneet, kasvaneet ja onnistuneet oman kasvun polulla. Tiedämme, mitä on johtaa menestyvää yritystä, kehittää henkilöstöä, johtaa muutosta ja sietää epävarmuutta.

Lupaamme kohdata sinut aidosti ja rehellisesti. Joskus haasteet ja ongelmat tuntuvat epämääräisiltä ja haastavilta, mutta me autamme sinua löytämään punaisen langan niiden ratkomiseksi ja tekemään sinulle sopivan kokoisia muutoksia, yksi kerrallaan. Annamme työkaluja monenlaisiin haasteisiin ja tiedämme, että niillä onnistuu.

Tutustu ihmisiimme

Arvomme

Empatia

Aitous

Kunnioitus

Välittäminen

Rohkeus

Valmius

Sinnikkyys

Osallistuminen

Rehellisyys

Laatu

Saatavuus

Avoimuus