Liikkuvuusharjoittelu

Liikkuvuusharjoittelu on osa tunti- ja kurssivalikoimaamme, jotta sinä tuntisit olosi paremmaksi ja voisit liikkua helpommin ja vapaammin. Riittävä liikkuvuus kehossa on edellytys tasapainoiselle ja taloudelliselle liikkumiselle.

Jos liikeratasi ovat vapaat ja rennot, et kuormita kehoasi niin paljon tai väärällä tavalla. Siksi liikkuvuusharjoittelusta hyötyy jokainen istumatyön tekijästä huippuliikkujaan. Kehon kiputilojen ja kiristävien tuntemusten lisäksi liikkuvuusharjoittelu rauhoittaa myös mieltä. Harjoituksen aikana olet läsnä nykyhetkessä ja keskityt itseesi. Se, jos mikä, on nykyajan supertaito palautumisen ja hyvinvoinnin kannalta!

Vain kokeilemalla oppii, minkälainen liikkuvuusharjoittelu sopii juuri sinulle. Siksi kannustamme sinua tulemaan mukaan tunneille ja kursseille etsimään omaa tapaasi huoltaa kehoasi ja mieltäsi. Liikkuvuusharjoittelu sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tunnit Hinnasto


Dynaaminen Liikkuvuus 60min

Dynaamisen liikkuvuusharjoittelun avulla aktivoit ja avaat kehosi liikeratoja. Harjoittelun ansiosta saavutat parempaa liikkuvuutta ja kehotuntemusta sekä vahvistut myös kehosi ääriasennoissa. Tästä ominaisuudesta on hyötyä niin nivelterveyden kuin vaikkapa erilaisten liikuntalajien taitavuuden kannalta. Dynaaminen liikkuvuusharjoittelu on hauskaa ja joskus myös haastavaa, kun tavoittelemme uusia, lisääntyneitä liikeratoja koko kehoon. Kehon lihaskalvoketjuihin ja niiden toimintaan kiinnitetään erityistä huomioita näillä tunneilla.

Mukaan tunneille pääsee varaamalla tuntipaikan! Tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai kuukausihinnoittelulla kortilla.


Syvävenyttely 90min

Syvävenyttely on harjoitusmenetelmä, joka on itseasiassa paljon enemmän kuin venyttelyä! Harjoitus sisältää aina hengitys- ja keskittymisharjoitteita, kehoa herättelevän ja aktivoivan lämmittelyn tai syvälihasjumpan sekä varsinaisen liikkuvuutta lisäävän osion. Harjoitteita tehdään omaa kehoa kuunnellen ja itselle sopivaa intensiteettiä etsien. Harjoituksissa käytetään erilaisia välineitä ja opit, kuinka aina voi helpottaa tai haastaa liikettä niin, että se on sinulle mielekäs tehdä. Opit erilaisia kehonkäytön taitoja ja kehotuntemusta, joita voit hyödyntää kaikessa liikkumisessasi.

Mukaan Syvävenyttelyyn pääsee joko Pilates- tai Syvävenyttely -kurssin kautta. Tunnille voi tulla myös suoraan kokeilemaan, mikäli koet kehomenetelmiin liittyvän opetuskielen itsellesi tutuksi jo valmiiksi.

Tunneille voi osallistua kertamaksulla, sarjakortilla tai kuukausihinnoittelulla kortilla.

 
 

“Olen pysynyt kunnossa, saanut liikkuvuutta ja tavoittanut sellaisen kehon koordinaatiokyvyn, jollaista en tiennyt edes pystyväni saavuttamaan. Luulin, että olen tönkkö ja kömpelö luonnostani, mutta ei se sitten ollutkaan ihan niin!”

Johanna 48v.